imagine something good

helgen är snart slut och den sista hela skolveckan börjar imorn, så himla skönt! men jag funderar faktiskt på vad vi egentligen har att göra i skolan, alla kurser har ju typ slutat och det är mest bara betygssnack och sådant kvar.
men skönt, imorn är det första juni och jag taggar sommaren till 110 % !!

idag har jag bara tagit det lungt och det behövdes verkligen! solning och tårta hos mina kusiner, rätt så nice! och, tror det eller ej, men jag har faktiskt fått mig lite färg efter dagens solande. ,)

nu blir det snart tacos till middag och sen får jag se vad kvällen har att bjuda på!
hejs!
 
 
 min och emmas spegelbild från vattnet ;p
 
 
 Ben & Jerrys  vid kajen med Fanny och Saga!


belive in it, then you´ll make it!

hej igen!
skola idag från 8.25-9.15, inte så dumt om jag får säga det själv!
var hemma redan klockan elva och tanken var att jag skulle plugga historia och bli klar med inlämningen då, men hur tror ni det gick med de!?
just precis, jag gjorde inte ett dugg, öppnade inte ens historiaboken.. istället bänkade jag mig framför datorn och såg på film typ hela dagen, så jag blir helt enkelt tvungen att göra den nu istället. :/ därför har jag laddat upp med godis och bra musik så nu kan väl inget gå fel hoppas jag.
jag har i alla fall positiva tankar eftersom detta är det sista arbete som jag gör i skolan innan sommarlovet, hur nice är inte de?
ha en bra kväll!  P U S S

     

dancing in the moonlight

söndag igen vilket alltid känns lika sorgligt. helgen är snart slut och den sista dagen har jag ägnat åt att: dels göra ingenting, dels plugga, dels lyssna på massa musik och ja, nu sitter jag här. som ni kanske ser av rubriken så är "dancing in the moonlight" en av de låtar som jag lyssnat på och shit vilka minnen som finns med den låten bl.a. konfirmationslägret, haha!

igår var det iaf kulturnatta, rätt så trevligt och man träffade massa folk, men jag måste då säga att det var inget mot vad förra årets kulturnatta var..men några bra band, trevligt umgänge och nattmat på subway gjorde kvällen!

dessutom kan jag ju bara tillägga lite kort att det inte alls är länge kvar till sommarlovet nu, har klickat runt lite på internet och kommit fram till att det finns massor jag vill göra under dessa 10 veckor. Ge mig sommar HÄR och NU!
ciao

 

sitt, ligg, död.

igår efter skolan drog hela sf-gänget, (dvs jag, fanny, saga, frida, svea) till vindeln för att spendera kvällen hemma hos Fanny. Det blev massor med mat och massor med skratt och kvällen slutade vid tre på natten av utmattning, typ. haha mycket roligt hade vi i alla fall och förmodlingen kommer jag att lägga ut några bilder efter att jag snott några från fanny ;)
förövrigt så känns det awesome med långhelg och jag undrar varför man inte inför länge helger, tre skoldagar och fyra helgdagar hela året skulle nog inte vara så dumt.
jaja, imorgon blir det iaf en resa in till stan med petra och jessica för att köpa en present till emma, känns nästan som att jag halvt bor inne i stan eftersom jag är där i princip varje dag, men förmodligen blir det trevligt ändå, jag älskar ju stan ,) haha.
nej, dags att sova. goodnight!


bild från förra helgen på segelbåtshamn

byyeeee.

borta föralltid! eller ja, för i år i alla fall. matte nationella är DONE! även fast det inte kändes superbra så är det iaf gjort och jag tänker glömma det helt och hållet. nu kommer mattelektionerna sluta för denna termin och det är .....!!!
kan inte ens beskriva med ord hur underbart det är!

slutar efter lunch idag och jag vill bara hem och soova, alltså jag är så trött så jag vill bara döö, typ. att sova måste ändå vara ett av det bästa som finns,  men problemet är ju att när det väl är kväll och dags för att sova så vill jag inget annat än att vara vaken.
okej. kanske märks att jag är trött eftersom jag sitter här och pratar om något helt ointressant så därför ska jag ge upp bloggandet  för idag.
hejdå *

like nobody

uppdateringen ser förskräcklig ut, jag har tom fått klagomål om att jag inte skriver, vilket inte är okej,, men nu skriver jag iaf så slutpratat om det.
kort berättat om helgen så har den varit väääldigt slapp med helt underbart väder, awesome!

       fredag:                                  lördag:                      söndag:
      
grillning mm. med mkt    shopping på stan       solat & ätit tårta
trevliga människor!              skor & tröjor                  

Ja det var helgen, just nu ligger jag bara och tänker på vilken härligt vecka det kommer bli, endast tre dagar och det blir ju inte sämre av att den inleds av en sovmorgon imorn, grymt skönt!
tror faktiskt inte att jag ska skriva så mkt mer just nu, ni får helt enkelt vänta tills nästa gång jag skriver och det blir snart om det går enligt vad jag tänkt mig ,)
p u s s


nice

okej, jag hade ju faktiskt sagt att jag skulle läga upp lite bilder så jag får väl göra de då ;p

eftersom jag inte själv tog några bilder så har jag snott dessa från andra, hittade inte så många men det får räcka med dessa!

i don´t wanna miss a thing

okej, jag orkar inte skriva så mycket nu men jag ville bara göra er alla läsare lite avundsjuka med att säga att
vi träffade Kenny Starfighter på stan igår!!  hur grymt är inte det på en skala?förävrigt kan jag ju tillägga att valborg var supertrevligt, och att bilder förmodligen kommer lite senare!
hejs .)

RSS 2.0