Hold on, it´s summer!

sommarlovet är här och det känns awesome x1000! förutom vädret dårå som gärna kan få bli lite bättre, men vafan..jag är glad ändå!!

anledningen till min dåliga uppdatering är för att mitt internet inte funkat, vilket har känns rätt tungt, utan dator i fyra dagar är värre än man tror. Men jag överlevde och ett stort tack till allt folk som fördrivit min tid på ett mycket bra sätt! ahaha (;

sommarlovet firades på onsdagkväll med trevligt folk och sedan har det rullat på rätt bra. jag har varit på spa och badat med emma, jessica, julia, petra, angelica = myysigt.
sedan har jag tagit årets första dopp vid obbolas finaste strand, vitskärsudden och ja, det var allt annat än varmt om jag säger så. efteråt spederades kvällen i en stuga ute på vitskär med trevligheter och mys!
just ja, jag har även varit på marknaden här i obbola både igår och idag, och ärligt så blir den bara sämre och sämre för varje år..meen det är iaf mycket folk där och jag hittade faktiskt lite fina saker!

ja det var väl vad jag hunnit med hittils för er som är intresserade, hoppas ni också haft en bra start på ert sommarlov!

Puss


freedom in sight

släpade mig till skolan imorse för att ha en timmes idrott, lacross, och sen hem igen..man kan ju fråga sig om det ens var värt, men vafan. jag har ändå inget vettigt att göra hemma.
lacross hade varit riktigt roligt om det inte hade varit så dåligt väder ute, blåsigt, kallt och jag hatar det! jag fattar liksom inte, vi som har haft bra väder i flera dagar nu, varför kan det inte få stanna kvar?

imorgon är det fredag igen, helt sjukt vad tiden går fort och jag har knappt hunnit tänka på vad jag ska göra i helgen.. förutom att på söndag kväll då det förmodligen blir sista klassfesten innan sommaren, ser framemot grillning och massa trevligheter med kära ar08!

nej nu ska jag slita mig från datorn och tillbringa kvällen med några vänner istället, nämligen Emma, Petra, Jessica, Micke?.

puss och hej!

 
 typ en av de första klassfesterna vi hade. känns som evigheter sedan men allt jag kan säga är att tiden går väldigt fort närman har roligt!

RSS 2.0