passing by

hallå på er! jag lever! (så gott som)
har börjat på inlägg flera gånger de senaste två veckorna men det har alltid skitit sig när det kommer till att lägga in bilder i inläggen, tänker alltid "jag gör det snart" och sen blir det aldrig av.. har alltså fått radera flera färdigskrivna inlägg nu bara för att jag velat ladda upp bilder i dem som aldrig blivit av.
men NU, nu har jag tid till att både skriva ett helt nytt inlägg och dessutom ladda upp lite pics! ;)
 
senaste veckorna har jag haft fullt upp! jag har jobbat en hel del på älskade Kahls samtidigt som jag gått i skolan samt pluggat för fullt inför kemitentan som vi skrev idag! att plugga in en hel bok med kemi under bara ett par veckor har varit förjävla jobbigt (och svårt!) så nu hoppas jag bara på det bästa och att det vill sig väl med den där tentan, hade varit skönt att få lägga den bakom sig!
 
förövrigt har vi hunnit ha halloweenparty och som vanligt blev det en succé! mycket folk, (för) mycket dricka och mycket mycket trevligt! :D kort och gott: lyckat!
ska föröska samla på mig lite bilder av mina vänner så jag kan lägga upp några här på bloggen! det var väligt många fina utstyrslar ;)
 
oj vad har hänt mer sen sist (?), säkert en hel del men för att inte dra ut så mycket på det hela låter jag bilderna tala för resten:
 
förfest innan sittning
sittning med trerätters
hämtat hem denna lilla skrutt
haft mycket praktisk i skolan

höstfint

                                                           jonna har varit och hälsat på
jag och älsklingen på halloween
efter-tenta-häng med dessa brudar
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0